BABY LIPS NORGE

Hei, lenge siden sist! 

I dette innleget har jeg tenkt å skrive et innlegg om baby lips fra Maybelline New York. Som mange kanskje har fått med seg, har disse leppeproduktene endelig ankommet butikkhyllene i Norge også. Jeg har ventet lenge på disse og var i ekstase da jeg spottet dem på vita. 

Jeg har fått tilsendt to stk babylips, den ene i en klar farge ved navn "Hydrate" og en annen ved navn "Pink punch" som er en lys naturlig rosa farge. Det jeg synes om disse to er at de begge gir fuktighet til leppene. "Hydrate" gir ingen farge, men en naturlig glans på leppene som jeg liker veldig godt, "Hydrate" holder leppene hydrerte i flere timer og gjør leppene myke, ikke i 8 timer som det står på pakningen, men en god stund. Du slipper å påføre leppeproduktet flere ganger i timen. "Pink punch" gir en veldig lys rosa farge som man kan bygge opp slik at du får veldig rosa lepper, eller en svak naturlig farge. Denne holder også leppene hydrerte lenge og fargen holder en god stund. Jeg drakk og spiste og fargen hadde ikke rikket seg av flekken. Den blå er "hydrate" og den rosa "pink punch".

Personlig liker jeg "pink punch" best, fordi jeg liker å ha litt farge på leppene. 

 

Alt i alt er disse produktene veldig bra til å koste 49kr. Du får kjøpt de på vita og hm i Trondheim som jeg har sett. Jeg må ærlig innrømme at jeg ble litt skuffet over produktene siden de hadde fått veldig mye skryt i usa, men jeg liker de fortsatt godt og de kommer til å bli et fast produkt i sminkeveska og lomma hver dag. Er utrolig glad for at jeg fikk tilsent disse etter jeg meldte meg på i en konkurranse på nettavisen. Skal nok til vita å kjøpe meg resten av fargene også:)#babylipsnorge

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHEI! Her kan du skrive akkurat det du vil om din blogg og deg selv.

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits